De Yoni Matrix | Bordspel

De Yoni Matrix is een exclusieve uitgave van Mail & Female bij haar 30 jarig bestaan. Spelen, leren en delen. Dat is waar Mail & Female voor staat, daarom hebben we alles over de yoni samengebracht in dit prachtige bordspel!Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 39,90

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Love Academy

 

Details

Je voelt het pas als je het weet...! Voor goeie seks en intimiteit moet je weten wat je kán voelen. Daarom begint De Yoni Matrix met kennis van de werking van het brein en van het lichaam. Het is kennis waar je zin van krijgt want het gaat over jou! Yoni is Sanskriet voor ‘Heilige Tempel’, een prachtige benaming voor onze vrouwelijke geslachtsdelen. Dat de Yoni een bron van lust & inspiratie is, zal je door het spelen van dit spel ervaren.
Het spel bestaat uit twee rondes.
In ronde één verrijk je je kennis door middel van vragen en opdrachten over de Yoni, haar anatomie, geschiedenis en krachten.
In ronde twee ga je de diepte in en deel je kennis, ervaringen en vraagstukken die jou op dit moment bezighouden met je sisters.
Jouw seksualiteit en je eigen ervaringen zijn uniek. Maar dat we ook veel gemeen hebben en van elkaar kunnen leren bewijst dit spel. Praten en leren over je vrouwelijkheid was nog nooit zo speels, boeiend en normaal als nu, met De Yoni Matrix.

Nu, na 30 jaar Mail & Female wist ik het zeker: ‘We hebben zoveel geleerd, zo fantastisch veel vrouwen gesproken die positief met hun seksualiteit bezig zijn. Nu is het tijd om deze kennis met alle vrouwen (en de mannen die van haar houden) te delen’. Omdat seks ook vooral over spelen gaat bij Mail & Female moest het natuurlijk een spel worden. Dat wij seks ook heel serieus nemen en de vrouwenzaak in het bijzonder, vormt de basis van het spel. Mail & Female wil vrouwen aanmoedigen om van haar eigen kracht en ervaring uit te gaan om te ontdekken dat liefde & seks van binnenuit komt; voor & door jezelf. De Yoni Matrix is een bordspel met diepgang, liefde en respect voor de Yoni.
Oprichter/eigenaar Hanni Jagtman. (tekst & concept)
Gerdien van Halteren (beeld & design)

Inhoud:
Tweezijdig speelbord voor 2 - 6 speelsters.
167 Kenniskaarten; 23 opdrachtkaarten; 37 stellingen en 31 themakaarten
4 x 75 kleurige briljantjes
2 dobbelstenen, 6 vulva-pionnen 
Boek met antwoorden en achtergrond over de inhoud, verdeeld in 5 Yoni hoofdstukken: Vulva, Clitoris, G-spot, Vagina, Baarmoeder en (toetje) Orgasme. 56 pagina's.
Veel speelplezier!

Voor meer info: https://loveacademy.nl/de-yoni-matrix/

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: De Yoni Matrix | Bordspel

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Merk Love Academy

Ook iets voor jou?