De kunst van aanraken en verleiden..., van liefkozen en van prikkelen.

Gelukkig is het ook een kunst die met wat praktische tips en handleiding goed is te leren. De belangrijkste ingrediënten zijn namelijk liefde en aandacht. Zorg voor een warme, intieme sfeer waarin de erotiek goed tot haar recht komt. Het creëren van de juiste sfeer is een essentieel onderdeel van erotisch massage.Maak je omgeving daarom mooi met bloemen en steek wat kaarsen aan. Druppel wat heerlijk geurende etherische olien op strategische plekjes. Of verdamp enkele druppels in een bakje water.Een kamer, gehuld in zacht licht, lieflijke klanken en heerlijke geuren, is de ideale omgeving voor een goede erotische massage. 

erotische massage

 

 

massage olien
Goede massage olie  De afrodiserende Mail & Female massage-olien zijn zuivere geuren van biologische herkomst en werken effectief op alle zintuigen. Een massageolie bestaat meestal uit een bais van zoete amandelolie met daaraan toegevoegd essentiele olien of ook wel etherische olien genoemd. Het zijn extracten uit planten, grassen, etc en hebben allemaal hun eigen karakter en eigenschappen. Wij selecteren die olien die zijn verrijkt met etherische olien die opwekkend zijn voor ons liefdesleven: de afrodiserende eigenschappen.

 

 

 

 

 

 

 

eros bodyglide

Glijmiddelen op siliconenbasis zijn ook fantastisch voor total body massages. Deze zijn superglad -want worden niet opgenomen door de huid. Bodygel is neutraal: geur-en smaakloos. Je kunt deze desgewenst met je eigen etherische olie mengen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massage kaarsen, zoals LELO en Swede ze maken is dubbelfijn. Je brandt de kaars en met de gesmoten was heb je een warme fijne massgeolie. De was waarvan deze kaarsen zijn gemaakt komt van zaden en noten en maken de huid super zacht. De geurige essentiele olien in de was worden heerlijk in de ruimte verspreid door de verwarming van de kaars. 

Een erotische massage verrukt alle zintuigen

Probeer tijdens de massage zo min mogelijk te praten. In stilte kun je je volledig overgeven aan het lichamelijke contact en de erotische spanning. In stilte vind je heel intuïtief je weg naar die speciale, erotische triggers van je partner. 

De Massage 

Begin altijd met de voeten. Daar zitten alle drukpunten voor erotische stimulans en ook het enkelbeen is uiterst gevoelig! Prikkel je partner door af en toe plagerig het kruis of de billen aan te raken. Bouw de erotische spanning heerlijk langzaam op... 
Bij mannen is met name het plekje tussen anus en ballen supergevoelig. Plaag met kusjes, likjes en laat de ontvanger helemaal opgaan in het spel. Een blinddoek kan helpen om iemand beter op het ondergaan van de massage te laten focussen.  Met een streelzweepje of paddle geef je ter afwisseling wat pit aan de strelingen. Een streelpluim/veer, of héél chique: plaag hem/haar met een -natuurstenen- dildo... Het is immers niet de bedoeling dat je partner rozig wordt en hij of zij relaxt vertrekt naar dromenland! Buik, ruggegraat, en natuurlijk borsten en geslachtsdelen zijn uiterst gevoelig, maak er gebruik van. 
Streel de lippen van je lief en betrek je eigen lichaam en mond (tong) meer en meer in de massage. Je kan ook je borsten en billen met een beetje fantasie goed inzetten als massage-instrument... Als je het supergladde siliconen bodygel gebruikt kan je je over je je partner heen laten glijden alsof het een ijsbaan is. Stel de daadwerkelijke seks zo lang mogelijk uit. Immers, hoe groter de erotische spanning, hoe geiler het eindresultaat! En dat is toch wat we uiteindelijk willen?!

smart wand

Voor diepe massage en bevrediging is er de Smart Wand large van LELO. 

Voer de seksuele spanning op... 

Een erotische massage is niet zozeer een gewone massage met `nabehandeling´ of alleen maar het masseren van de geslachtsorganen. Bij een erotische massage wordt energie opgewekt die, door massage en een diepe ademhaling, door het lichaam wordt verspreid. Hiermee leer je je orgasme uitstellen, geniet je intenser van elkaar en kan een orgasme vele malen heftiger zijn. Een erotische massage begin je altijd met een onspanningsmassage.  

Wil je je verder verdiepen? 

We hebben in onze collectie een aantal boeken die dieper op de technieken ingaan en waarin je meer te weten komt over energiebanen, drukpunten etc. We hebben ook heel toegankelijke boeken waarmee je zó aan de slag kan. Kijk voor meer inspiratie en technieken bij onze filmselectie: educatieve films & documentaires.
Tip: handig & spannend: playsheet  

Veel plezier!