Hot Octopuss | Pulse II | Masturbator

Hij heeft iets van een Batmobiel maar het is de nieuwe supermasturbator voor hem van Hot Octopuss! Vernieuwd, verbetert en the best to cum. Nog leuker; niet alleen hij, ook voor haar en samen genieten.

Wees de eerste om dit product te waarderen

Nog maar 1 over

€ 129,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Materiaal: Siliconen

 

Details

Hij heeft iets van een Batmobiel maar het is de nieuwe supermasturbator van Hot Octopuss! Vernieuwd, verbeterd en the best to cum. Nog leuker is: niet alleen hij maar ook zij kunnen samen kunnen genieten van deze Pulse II Duo. 3 x happy en zo zit dat:
Het binnenwerk bestaat uit een trillende en bewegende trilplaat waar de pik, eenmaal ingevleid zich voorbeeldig laat verwennen. De heen-en weer gaande beweging is een absolute noviteit in vibratorland. (Hulde aan de Engelse Hot Octopuss, het eiland waar ook al de orginele ontwerpen van Je Joue vandaan komen.)

Voor hem is het een bijzondere toy omdat dit een hele fijne manier van bevredigen cq aftrekken is, waarvoor de penis niet eens stijf hoeft te zijn.
Ejaculeren kan hij ook zonder dat zijn pik stijf hoeft te zijn en bevrediging kan ook zonder ejaculatie! Het kan allemaal en daarmee is de Pulse een geweldige handy man voor alle mannen en alle manieren.
Voor vrouwen heeft deze Pulse een zachte achterzijde die je kunt laten vibreren. Zij kan zelf de intensiteit van de vibratie bedienen met een handige afstandsbediening. De beste positie is die waarop de vrouw bovenop ligt/zit, dit is de meest ideale om samen te genieten. De Pulse II Duo kan bijvoorbeeld voor een koppel dat geen penetratie kan hebben, een heerlijke manier van 'samenkomen' betekenen!
Er is ook een Pulse II Solo: alleen voor hem.
- 100% waterdicht (lekker voor in bad)
- 6 vibratie standen met instelbare intensiteit
- Materiaal: siliconen
- Oplaadbaar; de afstandbediening komt met een batterijtje
- 1 jaar garantie

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Hot Octopuss | Pulse II | Masturbator

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Materiaal Siliconen
afmeting 11cm Ø 6cm
Waterdicht Ja