Je Joue Ami | effectieve oefenset voor krachtige bekkenbodemspieren

Je PC-spieren vormen de bodem voor je buikorganen. Ook heel belangrijk -en dat weet niét iedereen- is, dat we door oefening van deze spieren de kwaliteit van onze seksueel genot en orgasme kunnen verhogen.

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 49,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Je Joue
Materiaal: Siliconen

* Vereiste velden

€ 49,95
Verlanglijst
 

Details

Inmiddels weten we allemaal dat we door training onze bekkenbodemspieren in goede conditie kunnen houden. Het voorkomt hele vervelende 'vrouwenkwalen' (zoals verzakking en urineverlies). Je PC-spieren vormen de bodem voor je buikorganen. Ook heel belangrijk -en dat weet niét iedereen- is, dat we door oefening van deze spieren de kwaliteit van onze seksueel genot en orgasme kunnen verhogen. Niet alleen hebben we meer grip , en dus meer sensaties tijdens penetratie, het zorgt ook voor een betere doorbloeding van het bekkenbodemgebied. Dat maakt dat we onze orgasmen -met name ook de G-spot- intensiveren.
De oefenballetjes: Ami biedt drie uitvoeringen. In de zachte omhulsels zitten gewichtjes. Ze variëren in gewicht en omvang. Twee Ami's zijn uitgevoerd met twee ijzeren gewichtjes en één Ami heeft één gewicht.
Je kan ze op verschillende manier gebruiken. Afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden en voorkeur. Ze zijn alle drie geschikt om ze gedurende je dagelijkse bezigheden te dragen.
Het zijn niet alleen trainingsattributen, het zijn ook leuke speeltjes! Het in- en uit je vagina bewegen van de balletjes zal je veel plezier bieden. Neem er ook een fijn glijmiddel bij!
Gewicht:
Ami 1 – 47g
Ami 2 – 78g
Ami 3 – 106g
Lengte (excl. siliconen bandjes):
Ami 1 – 36mm
Ami 2 – 80mm
Ami 3 – 70mm
Doorsnede:
Ami 1 – 36mm
Ami 2 – 32mm
Ami 3 – 28mm

Lees ook over de oefeningen: https://www.mailfemale.com/bekkenbodemspieren-trainen

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Je Joue Ami | effectieve oefenset voor krachtige bekkenbodemspieren

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Materiaal Siliconen
Merk Je Joue

Ook iets voor jou?