Sale

Ladyshape | pubic hear shaping tool

Heel belangrijke tool voor iedereen die een strak gestyled luststreek prefereert.

Wees de eerste om dit product te waarderen

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 9,97

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

Materiaal: ABS

 

Details

Heel belangrijke tool voor iedereen die een strak gestylde luststreek prefereert. De Lady shape staat door haar uitgekiende ontwerp garant voor succes! Er zijn drie designs waar je uit kan kiezen en naar smaak kan variëren.

Neem even de tijd maar het is heel eenvoudig:

Trim je schaamhaar Zorg dat de haren die je wilt gaan scheren niet langer zijn dan 0,5 cm. Voor het trimmen van je schaamhaar kun je een tondeuse gebruiken of je kunt al het haar wegscheren en dan weer laten aangroeien.

Plaats het sjabloon Plaats het sjabloon tijdens het douchen recht op je schaamstreek, net boven je schaamlippen. Verwijder eventueel de spanring (het verlengstukje) van het sjabloon. Scheer je haren weg rond het sjabloon

Brazilian: scheer met een scherp, nat scheermesje (tip: wegwerpmesje) in verticale richting langs het sjabloon. Kantel het sjabloon daarbij een klein beetje naar de kant waar je niet scheert. Dus als je rechts scheert, kantel je het sjabloon naar links en andersom. Op deze manier gaat het scheren nog makkelijker.

Triangle: scheer met een scherp, nat scheermesje (tip: wegwerpmesje) van de schuine kant van het sjabloon af of er langs. Breng desgewenst rondom scheerschuim aan.

Heart: scheer met een scherp, nat scheermesje (tip: rechthoekig wegwerpmesje zonder brede randen van de mesjes houder) van de schuine kant van het sjabloon af of er langs. Breng desgewenst rondom scheerschuim aan. Verwijder het sjabloon en spoel na met water.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Ladyshape | pubic hear shaping tool

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Materiaal ABS

Ook iets voor jou?