LELO is het Zweedse design merk van fashionable vibrators en seksspeeltjes

LEO, ELISE

 'S werelds meest bekende producent van vibrators! 

Lelo spreekt zelf liever over pleasure instruments in plaats van seksspeeltjes. Dat vinden wij natuurlijk wel truttig maar prima voor de sex shops die geen sex shop willen zijn:-) En Lelo wil graag buiten de seksbusiness zijn seksbusiness doen. Dus zo draagt Lelo toch positief bij aan de emancipatie van ons seksgenot.
Voor Mail & Female is het belangrijk om altijd open en eerlijk over seks te kunnen praten en daarom noemen wij het beestje gewoon bij de naam en verkopen wij enthousiast bijna alle Lelo producten. We zeggen nadrukkelijk ‘bijna’ want niet alles waar ze mee komen is even goed geslaagd...!
Alle producten passeren bij ons een strenge selectie. Alleen vibrators die effectief zijn -dus redelijkerwijs een orgasme geven en qua ontwerp anatomisch verantwoord zijn-, krijgen een plekje in ons assortiment. Er wordt ons vaak gevraagt "of we alles zelf uitbroberen". Dat niet helemaal. Alleen bij twijfel en diskussie over een bepaald speeltje. 
Het positieve van Lelo is dat ze graag naar onze kritiek luistert en ze ook daadwerkelijk hun producten verbeteren!

Onze meest populaire LELO producten?

Dit is absoluut onze meest verkochte vibrator over de jaren:Gigi 2. Nog steeds één van onze ievelingen omdat ze zo elegant is en met haar opwippende neus de G-spot zo goed weet te bereiken. Er is nauwelijks een vibrator in ons assortiment die we zo enthousiast hebben gepromoot op TV en in de bladen als de Gigi. Gigi II is de vernieuwde versie met een verbeterde motor én volledig waterproof.
Onze andere Lelo top tools zijn:
Lyla 2: Creatief speeltje voor samen.

Smart wand large: Voor de meest diepe bevrediging.
Luna noir: slim design en mooi uitgevoerde vaginaspier-train-balletjes
Super fantastische nieuwkomers zijn de Ina Wave en de Mona. Kijk hier het  filmpje 

 

lelo,lily

Lelo Lily: foto Bas Wilders voor Mail & Female