Lelo | Loki wave | male prostate massager

De LOKI Wave prostaat vibrator is speciaal gevormd om binnen en buitenkant te stimuleren met zijn duaal motoren, en is de eerste prostaat vibrator met de techniek van een wenk beweging. De op-en-neergaande beweging, dat lijkt op het 'kom hier' gebaar.

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 199,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: LELO
Materiaal: Siliconen

 

Details

De LOKI Wave prostaat vibrator is speciaal gevormd om binnen- en buitenkant anaal te stimuleren. Daartoe heeft LOKI twee motoren: een met een ritmisch op-en-neergaande beweging voor de massage van de prostaat. De op-en-neergaande beweging, lijkt op het 'kom hier' gebaar. Die beweging is perfect voor prostaat massage en stimuleert deze op een verrukkelijke manier. Het tweede deel vibreert op het perineum (stukje tussen balzak en anus) en is een weldadige aanvulling op de prostaatmassage. Op deze manier wordt de prostaat via twee kanten gemasseerd: van buitenaf door de vibratie en binnenin de masserende beweging.  
Met zijn 10 variabele standen lokt de LOKI je naar ongekende hoogten!
Oplaadbaar en volledig waterproof.
Lengte: 19.6 cm x  Ø 4.2 cm
Eén jaar garantie.
LELO is met deze prostaat-vibrator de eerste die met deze techniek van een wenk beweging komt. (Er is ook een G-spot variant: de INA Wave.)

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Lelo | Loki wave | male prostate massager

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Materiaal Siliconen
afmeting Ø 4.2 x 19.6 cm
Merk LELO

Ook iets voor jou?