Cadeau Tips voor Lovers met Lef

Bondage, gender-bender en meer seks-spelen...

fifty shades of grey

Communicatie is numero uno als het om seks, liefde en relaties gaat. Maar hoe communiceer je je privé fantasieën…? Dat is natuurlijk eng maar superspannend tegelijk. Mail & Female kan je met haar keuze aan interessante speeltjes heel welkom zijn!


Een eenvoudige cockring of een bijzondere vibrator, zoals de We-Vibe kan al veel voor jullie doen.Iets spannenderwordt het als je keus uit de categorie spelen met Macht komt... Hoewel 80% van onze webshop uit ‘spelen’ bestaat, is de variant 'spelen met Macht & Overgave' uitdagend, spannend en vernieuwend. 


Vijftig Tinten Grijs...

Je bent verliefd of geil en wilt seks met de ander. Maar je wilt meer, je speelt samen een spel... Wat voor tekens geef je elkaar, wanneer en hoe is het duidelijk dat je dat spel allebei wilt spelen? En dat je je over kunt en wilt geven? Wie neemt het initiatief en wie heeft vervolgens de touwtjes in handen?

Sinds Fifty Shades weet iedereen dat het hier niet per se om heftig BDSM spelen hoeft te gaan. Je kunt het zien als een speelse uitbreiding van onze alledaagse ‘vanille variant’. 
Iedereen herkent in zichzelf wel iets van een rol die je speelt als het om seks gaat. En als het goed is, is het iets bijzonders en positiefs om je in vol vertrouwen aan iemand over te geven. Dit gevoel van vertrouwen is de basis van BDSM (Bondage, Discipline, Sado Masochisme).
Maar BDSM is ook theater! Het is in feite een seksuele uitvergroting van alle rituelen en grensverkenningen die je in het dagelijks leven tegenkomt. Zo kun je jezelf beter leren kennen, waardoor je je ook beter kunt handhaven in 'het echt'. Het zal je verbazen hoeveel mensen bezig zijn met deze extra dimensie in de seksuele beleving. Maar besef wel dat je niets moet alleen omdat anderen het doen! Dus luister goed naar jezelf en doe alleen wat jij prettig vindt.

Surprise!

Je kunt elkaar met super leuke cadeautjes verrassen om daarmee de ander uit de dagen in een jouw gewenste richting. Cadeautjes die variëren van een mooie blinddoek, een spannende film... zover je maar durft te gaan.

vijftig tinten grijs films

We denken ook aan een andere spannende variant: gender-bender play
In het rollenspel draai je de rollen letterlijk en figuurlijk eens om. Dat is voor haar én hem een eye opener. In een andere rol bezie je je bekende geliefde weer als nieuw. Spannend!
Kijk voor een rolwisseling eens naar de dubbele dildo’s... hoe speciaal is het om als vrouw de ‘actieve’ rol te nemen en hij de ‘ontvangende’. Nu mannen en vrouwen als gelijkwaardig worden gezien, hebben we de vrijheid om vanuit die basis m/v cliches persoonlijk in te vullen. En dat is fun en confronterend tegelijk! Hoe voelt het om een pik te hebben...? Het is een vast onderdeel in de onze workshop aftrekken, waarin we iedereen vragen een dildo voor te houden om te ervaren hoe het voelt om een pik te hebben. We horen vaak dat dit een belangrijk moment van gewaarwording is voor vrouwen.
Een beetje durf en extra aandacht voor hoe je elkaar pleziert en bevredigd, brengt de spelende mens tot leven en maakt seks méér bijzonder.

Stap eens uit je rol en verander jezelf  m/v in een lieftallige -of juist een strenge- zuster...

Een paar kekke kousen en/of een Love from Holland vingerslipjekan ook een wereld van verschil maken.. Interessant wat je als volwassen spelend mens allemaal kan, mag en durft! 
Wow, je zult nimmer meer dezelfde zijn en de kans dat een smile dagenlang niet van je gezicht te branden is, is groot :-)

We nodigen je uit om onze site -en onze winkel- eens met andere ogen te bekijken en fantaseer wat je allemaal met de wonderlijke spulletjes en onze mooie lingerie kunt doen. Uiteraard staat het Mail & Female team je met deskundigheid ten dienst!

Geniet en laat Genieten!