Ode aan Masturbatie

fun factory Sex for fun!              

Wij mensen zijn seksuele wezens, net zoals de bonobo aap en dolfijnen hebben we ook seks buiten onze vruchtbare tijd. Gewoon voor ons plezier! Het is dus heel natuurlijk dat we datgene opzoeken wat ons genot en plezier geeft. Hoewel er over seks niet meer zo verkrampt wordt gedaan, is die acceptatie bij masturbatie vaak niet het geval. Het wordt nog altijd als iets gênants of schaamtevols gezien, waar je ook liever niet over praat.
Doodzonde natuurlijk! Daarom een ode aan zelfbevrediging! Want masturberen heeft allerlei voordelen! Hier een paar op een rijtje:

Het is gezond en tovert een blos op je wangen: An orgasm a day keeps the doctor away. Door te masturberen gaat je bloed sneller stromen, en een goede doorbloeding houdt je hart en bloedvaten gezond. Ook komen bij seks allerlei hemelse chemische stofjes vrij in je hersenen, ook wanneer je masturbeert.  Deze stoffen: dopamine en endorfine, worden ook wel liefdesstofjes genoemd. Deze helpen je om positief in het leven te staan en je meer verbonden te voelen. Je gaat je er letterlijk blijer door voelen! Zo worden angst en ongerustheid sterk verminderd door het vrijkomen van deze stoffen.

Meer Energie & Focus! Je kan ook masturberen zonder het doel om tot een piek-orgasme. Je bouwt enorm veel seksuele energie op maar je gaat niet door tot de ontlading. Als je namelijk stopt net voor je klaarkomt bereik je het zogenaamde ‘plateau’. Je lichaam klopt van de opgebouwde energie. Deze energie kan je gebruiken om je te focussen. Dit is een oeroude methode en een bekend gebruik onder topsporters en artiesten die aan de vooravond staan van een grote prestatie.

Selflove is my religion. Tijdens een orgasme verlies je voor een kort moment besef van tijd en ruimte; je bent vrij van je zorgen en jezelf. Voor een fractie ben je los van alles! Dit is ook het moment dat je los raakt van je identiteit, je ego en de beslommeringen van het dagelijks leven. Zo raak je heel kort iets universeels en oneindigs wat heel dicht bij ons staat. Dit is de reden waarom tantra en taoïstische stromingen seksualiteit als pad naar verlichting zien :-)

Zelfkennis & eigenliefde. Je hebt een lichaam!! Voel het, ontdek het: wat doet dit, en wat doet dat? We zijn als kind superspeels en ontdekkend maar het is taboe wanneer dat onze of andermans genitaliën betreft. Dat is een verboden terrein en wordt afgekeurd of als ongemakkelijk ervaren. Niet zo gek dus dat we niet zo’n goede relatie hebben met dat deel van ons lichaam. Echter, het lichaam is het mooiste instrument wat er is, bespeel het! Ontdek bij jezelf wat je lekker vindt, wat fijn voelt, hoe hard je kunt gaan en hoe gevoelig je bent voor de lichtste aanraking. Zo kun je ontdekken wat je het allerlekkerste vindt.
Maar ook je grillen en je dynamiek; wanneer heb je liefdevolle aanraking nodig; of wanneer je gewoon lekker snel en hard wilt. Je zult ervaren dat de relatie met jezelf begint te veranderen. Je zult meer waardering en bewondering voor jezelf krijgen. Bovendien, hoe kunnen we met een ander intiem zijn als we onbekenden zijn voor ons eigen lichaam en we zelf niet weten wat we lekker vinden? Zelfkennis & eigenliefde is een must voor je seks- en liefdesleven met anderen. Je kunt de ander vertellen wat je wel en niet lekker vindt. Je bent dan niet afhankelijk van de gratie of (on)kunde van de ander. Dus,neem je verantwoordelijkheid voor je eigen lusten serieus.

Een goede nachtrust. Niet alleen liefdesstofjes en hormonen komen vrij bij zelfbevrediging, maar ook oxytocine, het gelukzalige knuffelhormoon en stress-verlager. Deze zijn een weldaad voor je nachtrust. Vervuld en bevredigt geniet je van de beste en diepste slaap.
Tegenwoordig, in onze globale en technocratische wereld doen de meesten van ons werk waar we vooral ons hoofd bij gebruiken: achter de computer. We zijn dan vaak wel mentaal moe aan het einde van de dag maar niet altijd fysiek moe. Daarom is een potje masturbatie als nachtmutsje totaal geen slecht idee...

Masturberen in alle kleuren van de regenboog! Masturbatie is als eten. Soms ga je naar de snackbar voor een snelle hap. De andere dag vlei je jezelf neer voor een romantisch driegangen diner met kaarslicht en rozenblaadjes. Zo is het ook met seks. Er zijn tal van vormen van zelfbevrediging. De een is niet beter dan de ander. Probeer alle smaken uit en geniet. En net als bij eten: vVariatie is lekker en gezond!
 

Speeltjes: vibrators & dildo's van de Fun Factory!

Je handen heb je altijd bij je, lekker en makkelijk! Maar onderschat het voordeel van speeltjes niet... Met een vibrator kan bijna elke vrouw snel klaarkomen. Maar je kan er ook lang en intens van genieten door je hele lichaam erbij te betrekken en je orgasme uit stellen. Een vibrator wordt niet moe en je kan er eindeloos je clitoris en lippen mee strelen. Maar ook in je kutje is er veel te ontdekken en kan je de plekjes van genot opzoeken. Wat ons betreft: "elk meisje een vibrator!"

fun factory the bossVoor Haar:
Met een Dildo kan je jezelf penetreren en de dieper liggende lekkere plekjes: zoals de G-spot bereiken. Je kunt daarnaast natuurlijk altijd je vingers gebruiken of combineren met een vibrator. Dildo’s zijn er in allerlei maten, van de pittoreske Amor tot de hengst Boss Stub (afgebeeld). Daarnaast heb je ook de Bouncer. Deze handgemaakte dildo heeft drie balletjes van binnen die mee schudden wanneer je haar beweegt en voor extra stimulatie zorgt! 

Vibrator, De naam zegt het al. Dit speeltje vibreert. Deze trillingen stimuleren je hele vagina: je baarmoedermond en alle highlights die binnenin je lichaam op ontwaken wachten (A-spot, U-spot) en natuurlijk de meer bekende G-spot. Aan de buitenkant de vulva en natuurlijk de clitoris.
Je clitoris is slechts het topje van de vulkaan. Ze heeft zo'n 6000-8000 zenuwuiteinden die zich in je vagina verspreiden. Onze clitoris is het zenuwcentrum, maar ga zeker op ontdekkingstocht om je lichaam en je genot beter te leren kennen. Er zijn vibrators die een gladde of ribbelige fallusvorm hebben, zoals onze trouwe Patchy Paul. Maar ook vibrators als Cayona met een extra uitstulping die direct de clitoris kan stimuleren tijdens penetratie, dubbel plezier dus! De standen van de motor gaat van heel licht, opzwepend tot hard en pulserend. Miss Bi  heeft twee motoren, een voor het fallus gedeelte en een voor de clitoris stimulator zodat je kan variëren en de een aan- en afzetten, met wel 64 combinaties mogelijk! 

De krachtige Pulsator beweegt heen en weer en is een klasse apart! De neukende beweging die de Stronics maken zijn een supertrigger voor de G-spot.   

fun factory cobra libreVoor Hem:
Een masturbator zoals de Cobra Libre (afgebeeld) is een perfect speeltje voor de man. Hij heeft twee motoren die pulserende bewegingen maken zodat je het over heel je pik voelt golven. Hierdoor geeft het een unieke trek/zuig-achtige sensatie.
Een prostaat stimulator zoals de Duke breng je anaal in waar hij de prostaat en het perineum stimuleert. De Duke heeft een krachtige vibrerende bullet die het hele speeltje van een fijne vibratie voorziet.
De prostaat is vergelijkbaar met de G-spot. In de prostaat wordt het zaadvocht aangemaakt en een man kan via prostaatstimulans ook ejaculeren. Het is goed voor de prostaat om zich regelmatig van dit vocht te 'ontlasten'.
Het perineum is de erogene uitwendige zone: het deel tussen ballen en anus. Het perineum is ook heel blij met de vibrerende stimulatie! Een ergonomisch gevormde vibrator als de Layaspot is een populaire voor dit doel. len en de penis. De Duke heeft een vibrerende bullit, waardoor de Duke vibreert! De bullit is oplaadbaar, waterdicht en ook los te gebruiken. 

Glijmiddel om mee te masturberen en te spelen

Gebruik altijd een glijmiddel bij je speeltje maar ook zonder speeltje maakt een glijmiddel het verschil. Het maakt alles lekker glad, zacht en des te leuker en lekkerder!
Belangrijk: Alle Fun Factory toys zijn gemaakt van veilig, hoogwaardig siliconen. Gebruik geen silicone glijmiddel in combinatie met deze toys. Dit tast de silicone in je speeltje namelijk aan. TRIPLEGLIDE is de enige uitzondering op die regel.

tripleglideGebruik een lekker glijmiddel op waterbasis, zoals Pink of dus onze siliconen bpdygel TRIPLEGLIDE..