Summer of Love 2016

Fun Factory summer of love

Mail & Female viert  samen met de Fun Factory de Summer of Love: 7 juli - 11 september 2016

FUN FACTORY viert dit jaar haar 20 jarige bestaan met de SUMMER OF FUN Shop-in-Shop Special bij Mail & Female, Amsterdam. 

Klik hier voor alle Fun Factory Toys

fun factory gratis toy bag

 

Verwen jezelf met een aankoop van minimaal €70,- en krijg deze Toy Bag gratis!

Exclusief ontwerp door Karim Rashid. Speciale uitgave in dit jaar van het 20 jarig jubileum van de Fun Factory.
Fijn tasje waar heel veel (seks)spulletjes ingaan om ze daar discreet en hygienisch te bewaren.
Het materiaal is van niet-pluizende, antimicrobiële Tyvek®
€ 19,90

 

FUN FACTORY ontwikkelt sinds de oprichting seksspeeltjes die door de combinatie van technische Know-How en innovatieve designs  voor nieuwe sekservaringen zorgen.

Mail & Female (1988) omarmde de Fun Factory destijds als de langverwachte verlosser van alle lelijke en fantasieloze seksproducten. Toen Dirk Bauer en Michael Pahl in 1996 de uitdagingen in de seksindustrie aangingen was dat voor Mail & Female een doorbraak en dat moet gevierd worden!

„FEEL THE FUN“ – 20 Jaar FUN FACTORY @ MAIL & FEMALE

Gedurende de zomermaanden juli - september vieren de Fun factory en Mail & Female het 20-jarig bestaan  met een heuse  FF shop ingericht in de ‘Rode Doos’ in de Mail & Female winkel, aan het Weteringcircuit. Er ontstaat een feestelijke sfeer met alle fijne Fun Factory Toys in een uitbundige setting door de New Yorker “Popster van de Designwereld” Karim Rashid. Deze matchen wonderwel met het sensueel strakke design van de door Simon de Boer ontworpen Mail & Female winkel.

Kom genieten van een SUMMER OF FUN gevoel in de Sexy fantasierijke omgeving waar je alles te weten kunt komen over sex & toys!

patchy paul

Onze bestsellers zoals Tiger G5, Duke, Sharevibe zullen ongetwijfeld de show stelen maar alle favoriete toys voor haar & hem zullen er zijn! De exclusieve Karim Rashid TOYBAG is uiteraard ook verkrijgbaar, en voor FUN FACTORY klanten in veel gevallen gratis* bij hun aankoop.

* De Karim Rasheed TOYBAG is gratis bij een FUN FACTORY aankoop vanaf € 70,- . limited edition.

De Fun Factory blijft tot 11-9-2016

Kom naar Mail & Female in de Summer of Love 2016 en ga voor de Fun of Sex! Voor iedereen, en bijna iedere wens heeft Mail & Female een blijmakend seksspeeltje.

 oics vibreren niet maar stoten. 

Stel je voor: lekker veel glijmiddel erop en dan deze super toy heerlijk zijn gang laten gaan: op-en-neer...

 

Zie hieronder: fantasievol gebruik van de Geweldige Stronics:  Eins, ZweiDrei en de Bi Stronic Fusion 

Klik voor alle Fun Factory Toys

 

fun factory Stronic vibratorfun factory Stronic vibratorfun factory Stronic vibrator

 

 

fun factory Stronic vibrator

fun factory Stronic vibratorfun factory Stronic vibratorfun factory Stronic vibrator

 

 

Over FUN FACTORY GmbH: 
FUN FACTORY, een van de grootste fabrikanten in Europa van esthetische en stijlvolle seksspeeltjes gemaakt uit siliconen. Gevestigd in Bremen, Duitsland direct aan de mooie Weser. Vanaf het eerste idee tot en met de fabricage gebeurt alles onder eigen verantwoordelijkheid. “Made in Germany“, het kwaliteitskenmerk voor de kritische consument, staat bij FUN FACTORY hoog in het vaandel. Opgericht in 1996 door Dirk Bauer en Michael Pahl. In 2003 ontstond de eerste dochteronderneming, FUN FACTORY USA. Op dit moment zijn 120 medewerkers werkzaam voor FUN FACTORY en maakt FUN FACTORY mensen over de hele wereld blij met haar producten

Over Mail & Female.
Mail & Female is in Europa het eerste concept "vrouwvriendelijk"  in de seksbusiness. Opgericht in 1988 door Hanni Jagtman en Ellen van de Gang zorgden zij met hun revolutionaire design catalogi voor een omkering in de door en voor mannen gerichte seksindustrie. De Mail & Female winkel aan het Weteringcircuit in Amsterdam bestaat 10 jaar.

Klik voor alle Fun Factory Toys