Milieu & Gezondheid

Lever je OPLAADBARE* vibrator in en krijg 5 euro korting op je nieuwe!

Heb jij een oude, kapotte oplaadbare (elektrische) toy...? Lever 'em in! Bij Mail & Female.

 

milieu en gezondheid* S P E L R E G E L S


- Je vibrator, seksproduct  is dus via het lichtnet oplaadbaar. Soort of merk maakt niet uit. Het mag ook een vibrerende cockring of masturbator voor mannen zijn, als het maar oplaadbaar is en niet op batterijen werkt.( Je mag wél je lege batterijen bij ons inleveren maar niét je batterij-speeltje. Die kan je gewoon bij het afval doen )
- Je krijgt 5 euro korting op je aankoop van oplaadbare seksproducten van de beste producenten, zoals: Fun Factory | Lelo | JeJoue | Rianne S | enzovoort...

Gezonde seksproducten

vibrator inruil actie

Ruil-je-vibrator-in
Het is al weer jaren geleden dat wij onze actie: RUIL-JE-VIBRATOR-IN voerden, tegen de productie van slechte & ongezonde vibrators. Wie kan dat ooit vergeten! 
Er is intussen heel veel veranderd. De lelijke, onbevredigende en ongezonde jelly vibrators zijn grotendeels.

Maar er wordt nog altijd allerlei rotzooi aangeboden...
** Je komt ze reglematig tegen: de goedkoop aangeboden zogenaamde "Tarzan"-vibrators ,  veelkleurige dildo's en butt plugs. Ze zijn vaak gemaakt van PVC met weekmakers.. 

** Let ook op de glijmiddelen die je koopt. Uit ons groot glijmiddelen onderzoek kwam ook naar voren dat met name de Durex glijmiddelen slecht werken (citaat: "wordt schuurpapier") en veelvoorkomende klacht is dat ze verantwoordelijk zijn voor vaginale irritaties.

** Placebo orgasme boosters, doen op zich geen kwaad voor je gezondheid maar doet wel au! aan je portemonnee, Onze boosters werken écht :-)

Van de verkochte vibrators en andere seksspeeltjes is nu 90% oplaadbaar via het lichtnet. Dus geen batterijen meer = minder belasting voor het milieu!
We blijven een inzamelpunt voor de moegespeelde sextoys. Als beloning voor je moeite krijg je van ons -altijd- een tegoedbon van € 5,-

 foto's vibrator-inruil-actie