Nexus Excel | prostaat dildo

Een serieuze anale tool voor mannen die hun seksuele potentie willen ontwikkelen en vergroten. Deze anale dildo is gevormd om de prostaat te stimuleren.

Wees de eerste om dit product te waarderen

Nog maar 1 over

€ 52,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Nexus
Materiaal: Polypropeen

 

Details

Een serieuze anale tool voor mannen die hun seksuele potentie willen ontwikkelen en vergroten. Deze anale dildo is gevormd om de prostaat te stimuleren. In het handvat zit aan de linkerkant een stalen kogel. De werking is als volgt: nadat je de dildo – voorzichtig – hebt ingebracht, stimuleer je deze door het rechterhandvat op en neer te bewegen. Door deze beweging masseer je de prostaat, en tegelijkertijd wordt ook het perineum gestimuleerd, dankzij de kogel in het uitsteeksel, die langs het perineum glijdt.
Terwijl je dit doet – neem daar flink de tijd voor! – kun je jezelf aftrekken, maar je kunt je ook overgeven aan het proces binnen in je lichaam. Dat kan uiteindelijk voor mooie prostaatorgasmen zorgen. Deze zijn vergelijkbaar met de vrouwelijke G-spotorgasmen.
Nexus anal toys zijn gemaakt van harde kunststof. De kogel is uitneembaar, zodat het product perfect kan worden gereinigd. Lengte 10cm; Ø op het breedste punt: Ø 4cm.
Natuurlijk gebruik je bij anale seks altijd lekker veel glijmiddel! Tip: siliconen glijmiddel; bijvoorbeeld Eros Bodyglide.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Nexus Excel | prostaat dildo

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Materiaal Polypropeen
afmeting 10cm Ø4cm
Merk Nexus

Ook iets voor jou?