Pink | Siliconen glijmiddel

Pink van Pink is om verschillende redenen een populair glijmiddel. In de eerst plaats is het een siliconen glijmiddel dat fluweelzacht voelt.

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 1,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Pink

* Vereiste velden

€ 1,00
Verlanglijst
 

Details

Pink van Pink is om verschillende redenen een populair glijmiddel. In de eerst plaats is het een siliconen glijmiddel dat fluweelzacht voelt plus de toevoegingen van vitamine E en Aloë Vera. Pink is op Dimethicon siliconen gebaseerd glijmiddel. Siliconen zijn onder te verdelen in waterbestendige siliconen, wateroplosbare siliconen en vluchtige siliconen. De eerste groep is bestand tegen water en zorgt voor een waterdicht beschermend laagje op de huid. Dimethicon is de zwaarste vorm van deze waterbestendige siliconen en zorgt ervoor dat het glijmiddel perfect werkt. Alle fijne ingrediënten tezamen maakt de Pink in het bijzonder geschikt voor vrouwen. Het geeft een heerlijk fris en verzorgend gevoel, en de toegevoegde ingrediënten zijn speciaal om allergische reacties en infecties tegen te gaan als je daar gevoelig voor bent. Wat niet onvermeld mag blijven is het feit dat de Pink ook veel zorg heeft besteed aan de presentatie. De mooi vormgegeven flesjes misstaan niet naast je bed of in je badkamer.
Pink is dus een glijmiddel met een perfecte combinatie van stijl en functie. Er is wel een belangrijk feit dat je moet meenemen in de keuze voor dit product. Vanwege de silicone basis van dit glijmiddel is de Pink niet geschikt om samen met je siliconen seksproducten te gebruiken. Deze informatie is niet bekend bij alle gebruikers, maar is wel belangrijk: silicone seksspeeltjes en silicone glijmiddelen gaan niet samen.
Een alternatief silicone glijmiddel dat je wél mag combineren met siliconen toys is TRIPLEGLIDE. Dit glijmiddel heeft een ander soort siliconen als basis; de gel is dikker en voelt een beetje ‘olieachtig’.
Een siliconen glijmiddel is niet alleen fijn voor alle vormen van seks: penetratie & masturbatie maar je kan er ook heerlijk mee masseren!

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Pink | Siliconen glijmiddel

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Glijmiddel Siliconen
Merk Pink

Ook iets voor jou?