Pvibe halter vibrator

Een schoonheid, qua ontwerp én gebruiksmogelijkheden! De  vibrerende cockring is een sieraad voor zijn penis. De Penis Vibrator wordt met een rekbare ring op zijn plaats gehouden. De subtiele, doeltreffende vibratie brengt via de penis trillingen over in haar vagina en op haar clitoris. Uitgangspunt van de ontwerpers was een vibrator te ontwikkelen die voor beide partners effectief moest zijn. Het resultaat is dit prachtig uitgewerkte concept. Het idee op zich is niet zozeer nieuw, maar de uitvoering is fraai. Een seksproduct om samen van te genieten.


Vibrerende penis sieraad

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 99,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Pvibe

* Vereiste velden

€ 99,00
Verlanglijst
 

Details

Een schoonheid, qua ontwerp én gebruiksmogelijkheden! De  vibrerende cockring is een sieraad voor zijn penis. De Penis Vibrator wordt met een rekbare ring op zijn plaats gehouden. De subtiele, doeltreffende vibratie brengt via de penis trillingen over in haar vagina en op haar clitoris.
Uitgangspunt van de ontwerpers was een vibrator te ontwikkelen die voor beide partners effectief moest zijn. Het resultaat is dit prachtig uitgewerkte concept. Het idee op zich is niet zozeer nieuw, maar de uitvoering is fraai. Een seksproduct om samen van te genieten. }
Wij vonden het een uitdaging om te experimenteren met de halter. Zo hebben we hem aan een lint bevestigd en op verschillende plaatsen op ons lijf gebonden.
Mooi detail is dat je Pvibe ook in andere standen kunt draaien. Je kunt een van de zijden dwars op de ander zetten voor een betere grip, waarna je hem bijvoorbeeld tussen twee vingers kunt zetten.
Standaard krijg je Pvibe in een mooi opbergdoosje. Inclusief batterijen en twee cockringen.
Pvibe is waterproof.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Pvibe halter vibrator

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

afmeting 3cm Ø3cm
Merk Pvibe