Retour en ruilbeleid Mail & Female

Zodra het artikel door de klant is ontvangen heeft deze de plicht te controleren of het product aan de overeenkomst beantwoord. Het artikel kan, indien dit niet het geval is, binnen 14 dagen retour gezonden worden aan Mail & Female. Je krijgt van Mail & Female een nieuw product toegezonden.

Je hebt het recht het product binnen 14 dagen na aflevering aan Mail & Female te retourneren. De kosten voor retourzendingen komen voor eigen rekening. Mail & Female zal de prijs van het product binnen 14 dagen op de opgegeven bankrekening retourneren.

Let op: Om reden van hygiëne ruilen we vibrators, dildo's, tepelklemmen, massageoliën en andere producten die intiem worden gebruikt, niet. Tenzij deze producten zijn geseald. Niet gesealde dvd’s kunnen ook niet geruild worden.

Tip: Vraag voordat je een bestelling uit genoemde categorieën doet, of het product van jouw keuze voor ruiling in aanmerking komt.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag de ondernemer wachten met het terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat het product is teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

© Mail & Female 2000-2017    Privacy Policy   Leveringsvoorwaarden  Bestel- & Verzendinformatie  Klachtenafhandeling    Retourneren   Disclaimer    Sitemap