Sensuva | Hemp arousal oil

​Deze Hennep Olie heeft alle goede eigenschappen van de hennepplant, je wordt er alleen niet high van. Wél opgewonden! ON HEMP is een originele mix van pure essentiële oliën en extracten. Breng 1 of 2 druppeltjes van deze olie aan op de clitoris en je voelt direct de stimulerende werking. De olie stimuleert de doorbloeding en brengt het tempo naar opwindende hoogte. Het pulserende en tintelende gevoel is heerlijk om je aan over te geven. Dit is een lekker olietje voor als je zin hebt in een extra verwenmomentje:)
De ON Hemp werkt -natuurlijk- ook op de gevoelige eikel, rond de anus en ook op tepels... Het is ook likbaar, dus plezier all over!
Hennep olie is zacht voor je en werkt verlichtend bij een geïrriteerde huid.

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 24,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Sensuva

 

Details

Deze Hennep Olie heeft alle goede eigenschappen van de hennepplant, je wordt er alleen niet high van. Wél opgewonden! ON HEMP is een originele mix van pure essentiële oliën en extracten. Breng 1 of 2 druppeltjes van deze olie aan op de clitoris en je voelt direct de stimulerende werking. De olie stimuleert de doorbloeding en brengt het tempo naar opwindende hoogte. Het pulserende en tintelende gevoel is heerlijk om je aan over te geven. Dit is een lekker olietje voor als je zin hebt in een extra verwenmomentje:)  
De ON Hemp werkt -natuurlijk- ook op de gevoelige eikel, rond de anus en ook op tepels... Het is ook likbaar, dus plezier all over! 
Hennep olie is zacht voor je en werkt verlichtend bij een geïrriteerde  huid.
Inhoud 5ml

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Sensuva | Hemp arousal oil

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Merk Sensuva