Tenga | Flip Zero | masturbator

Mer zijn zacht-ogende ronde vorm is de Flip Zero een nog fijner masturbator. Tenga maakte hem weer mooi van uiterlijk en speels van binnen.

Nog maar 1 over

€ 99,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Tenga

 

Details

De Tenga Flip Zero is nóg verfijnder uitgevoerd dan zijn voorgangers. Voor de gevoelige penis is er bijvoorbeeld aan gedacht om geen enkele lasnaad voelbaar te maken. Het unieke vacuüm trekken is ook verbetert en goed te hanteren voor je persoonlijke touch! Een product waarmee je als man optimaal aan je trekken komt. ("beter dan pijpen" volgens een tevreden gebruiker). (Okey,voor sommige vrouwen goed nieuws dus:) En verder is dit een lekker ding voor mannen die geen (seks)partner hebben of mannen die het ook weleens anders willen. Een aanbeveling dus! Je kan het binnenwerk van de Zero bespelen als een muziekinstrument. Hierdoor kan je de druk op je pik naar behoefte opvoeren of lucht laten ontsnappen waardoor je zuigkracht kunt bevorderen. Deze unieke Tenga Flip funktie zorgt voor een onwijs lekker zuigend en strak gevoel. - Uiteraard is er veel aandacht besteed aan het hygiënisch onderhoud, dat je snel en makkelijk wilt kunnen doen. - Lekker veel glijmiddel op waterbasis gebruiken! Bijvoorbeeld onze lekkere Pink Indulgence Crème: een hybride glijmiddel op waterbasis met een snufje siliconen voor extra gladheid. Benieuwd naar de Tenga ontwerper?

Klantbeoordelingen

De Flip zelf gebruiken, is een geweldige ervaring. Recensie door Anoniem
Kwaliteit
De Flip zelf gebruiken, is een geweldige ervaring. Maar het is vele malen leuker en lekkerder wanneer je lief de regie heeft! De gebruiksaanwijzing goed lezen, is absoluut een voorwaarde. Reiniging is eenvoudig. De vacuumfunctie werkt prima, maar wanneer je deze gebruikt, heeft Flip de neiging zich te openen. Je meit met je handen hem wel goed gesloten houden. Drogen op de standaard lukt wel, maar het is een dingetje om de Flip goed en snel op de standaard te krijgen. Eindoordeel: de Flip is mijn geld zeker waard. (Geplaatst op 21-12-2017)

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Tenga | Flip Zero | masturbator

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Merk Tenga

Ook iets voor jou?