Tenga's Toys for Boys!

De ontwerper van deze vernieuwende masturbators is Matsumoto. Hij komt oorspronkelijk uit de autobranche. Eerst zette hij auto’s in elkaar in een Japanse mega fabriek, daarna werkte hij als verkoper. Totdat hij daar genoeg van had. Matsumoto wil zelf ontwerpen. Dat dit plan zou leiden tot een groots merk voor mannen sextoys, had hij nooit gedacht.

Van auto’s naar trektoys

De research van Matsumoto naar wat Japan nodig heeft, is nogal praktisch verlopen. “Ik heb gewoon alle producten waarop staat Made in Japan bekeken” zegt de designer. Zijn zoektocht leidde hem ook naar seksshops. Daar trof hij vunzige sextoys aan, van slechte kwaliteit maar ook zonder oorsprong. “Er wordt bijna nooit vermeld waar, door wie en hoe het is gemaakt. Dat maakt seksspeeltjes onbetrouwbaar.”  “Dit moet anders” besloot Matsumoto. “Elke man trekt zichzelf af, dat is de gewoonste zaak van de wereld. Seksspeeltjes die op aftrekken zijn gericht, behoeven daarom ook geen dubbelzinnig karakter.” Hij nam zich voor om het ultieme aftrek speeltje te ontwikkelen. De vorm van de eerste prototypes maakte Matsumoto van flessen, de eerste vullingen van tandheelkundige materialen. Jaren later is zijn ontwerp uitgegroeid tot een inventief merk dat strak design combineert met ultieme stimulatie.

Matsumoto’s inspiratie? Gundam Robots! 

De kleuren en vormen van deze Japanse anime serie zijn duidelijk terug te zien in zijn eerste producten, zoals bijvoorbeeld bij deze Onacup. 

 

Gundam.jpg (370×370)                       tenga.jpg (240×332)     

Tenga 3D masturbators

Tegenwoordig lijken de Tenga producten niet meer op robots maar zijn het architectonische objecten. Zo ook de 3D, een product dat met zijn geometrische vormen niet zou misstaan in je kunstcollectie:-)

tenga 3Dtenga 3d
                                 

                                  
Behalve het design heeft Tenga nog twee grote succesfactoren: de binnenkant van de sleeves en de mogelijkheid tot vacuüm zuigen. "De meeste sleeves zijn hol van binnen en open aan het einde. De binnenkant van Matsumoto’s sleeves is een ingewikkeld systeem van strategisch geplaatste ribbels, nopjes en balletjes. De Tenga sleeve is gesloten en daarrdoor zuigt de sleeve vacuüm..Hij krijgt het gevoel gepijpt te worden.” zegt Jenneke, verkoper van Mail & Female.

De allernieuwste Tenga: Flip Zero

 

 

             .                          tenga flip zero

Ze ziet het interessante speelveld van de binnenkant.eruit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier vind je het overzicht van de Tenga Producten van Mail & Female. Een leuk en niet te duur product om kennis te maken met Tenga zijn de Tenga Eggs. Eitjes die je op je pik zet om het aftrekken lekkerder en makkelijker maken. Ze komen met een zakje glijmiddel. “Mannen vinden dit een geweldig product. Als ze eenmaal een eitje van hun partner hebben gekregen, komen ze later terug voor de grote verpakking: een eierdoos met zes eieren!” zegt Jenneke.

 

 

 

 

tenga

 

 

   de seksuele geheimen van de man

 Een must read voor elke man is Mantak Chia; Seksuele Geheimen van de Man.  

 Pssst. Tenga heeft zijn kunsten op toys for girls toegepast! Very nice...de Iroha lijn...!