Van Vulva tot Vagina | diverse schrijfsters

'We hebben dit boek gemaakt om een einde te maken aan de schaamtecultuur en de onzekerheden die die met zich meebrengt.'

Zeven ervaringsdeskundigen schrijven over alles wat je moet weten over de vulva — van menstruatiemanagement tot wat je kunt verwachten van de overgang — om te empoweren en het vrouwelijk lichaam nou eindelijk eens écht op de kaart te zetten. Zodat je gesprekken durft aan te gaan met vriendinnen, partner of huisarts.

Door Mariah Mansvelt Beck, Sarah van Binsbergen, Meredith Greer, Emma Curvers, Persis Bekkering, Tineke Kuipers en Bregje Hofstede.

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 24,99

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad


 

Details

'We hebben dit boek gemaakt om een einde te maken aan de schaamtecultuur en de onzekerheden die die met zich meebrengt.' Zeven ervaringsdeskundigen schrijven over alles wat je moet weten over de vulva — van menstruatiemanagement tot wat je kunt verwachten van de overgang — om te empoweren en het vrouwelijk lichaam nou eindelijk eens écht op de kaart te zetten. Zodat je gesprekken durft aan te gaan met vriendinnen, partner of huisarts.
Door Mariah Mansvelt Beck, Sarah van Binsbergen, Meredith Greer, Emma Curvers, Persis Bekkering, Tineke Kuipers en Bregje Hofstede.
162 pagina's.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Van Vulva tot Vagina | diverse schrijfsters

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Ook iets voor jou?