Velv'Or | JNaja | cockring | zwart

De JNaja is een ergonomisch gevormde cockring die de natuurlijke vormen van de man volgt. Je kan hem gedurende de hele dag comfortabel dragen, waardoor je als man 'Enringed', een continue perineum massage ondergaat.

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 59,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Velv or
Materiaal: Nylon

* Vereiste velden

€ 59,95
Verlanglijst
 

Details

De JNaja is een ergonomisch gevormde cockring die de natuurlijke vormen van de man volgt. Je kan hem gedurende de hele dag comfortabel dragen, waardoor je als man -'Enringed'- een continue perineum massage ondergaat. Dat is een goede stimulans om je bekkenbodemspieren te oefenen. Want ook mannen hebben deze spieren die onderhoud en aandacht behoeven.
JNaja zal je mannelijkheid en je seksualiteit op aangename wijze ondersteunen; je erectie harder en je orgasmen sterker maken.
Al deze positieve eigenschappen bezit dit exclusieve product.
Jnaja is gemaakt van nylon fiber en door het dragen zal het op specifieke plekken verkleuren, vergelijkbaar met een gedragen spijkerbroek. De ontwerper heeft hiermee een persoonlijk en betekenisvol product ontwikkeld.
Voor het bepalen van de juiste maat, meet je de omvang van de niet-erectie penis en de balzak. Dat doe je heel handig met een stukje touw, die je vervolgens langs een lineaal legt.  
De Jnaja doe je om de penis als deze in slappe toestand is. Gebruik wat (siliconen) glijmiddel om hem lekker zacht te laten glijden. Als je erectie groeit, gaat de ring vaster om je lul zitten en dan gaat hij er niet zo makkelijk meer vanaf. Daarom is het verstandig om de Jnaja een maatje groter kopen als je geen ervaring met cockringen hebt.
Lees meer over bekkenbodempieren: https://loveacademy.nl/liefdes...


Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Velv'Or | JNaja | cockring | zwart

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Materiaal Nylon
Merk Velv or

Ook iets voor jou?