Velv'Or | JNaja | cockring | zwart

De JNaja is een ergonomisch gevormde cockring die de natuurlijke vormen van de man volgt. Je kan hem gedurende de hele dag comfortabel dragen, waardoor je als man 'Enringed', een continue perineum massage ondergaat.

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 59,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Velv or
Materiaal: Nylon

* Vereiste velden

€ 59,95
Verlanglijst
 

Details

De JNaja is een ergonomisch gevormde cockring die de natuurlijke vormen van de man volgt. Je kan hem gedurende de hele dag comfortabel dragen, waardoor je als man -'Enringed'- een continue perineum massage ondergaat. Dat is een goede stimulans om je bekkenbodemspieren te oefenen. Want ook mannen hebben deze spieren die onderhoud en aandacht behoeven.
JNaja zal je mannelijkheid en je seksualiteit op aangename wijze ondersteunen; je erectie harder en je orgasmen sterker maken.
Al deze positieve eigenschappen bezit dit exclusieve product.
Jnaja is gemaakt van nylon fiber en door het dragen zal het op specifieke plekken verkleuren, vergelijkbaar met een gedragen spijkerbroek. De ontwerper heeft hiermee een persoonlijk en betekenisvol product ontwikkeld.
De Jnaja doe je om de penis als deze in slappe toestand is. Gebruik wat (siliconen) glijmiddel om hem lekker zacht te laten glijden. Als je erectie groeit, gaat de ring vaster om je lul zitten en dan gaat hij er niet zo makkelijk meer vanaf. Daarom is het verstandig om de Jnaja een maatje groter kopen als je geen ervaring met cockringen hebt.
Zo ga je te werk:
Houd de JNaja vast met het perineumdeel naar het lichaam gericht. Trek de ballen door het ovaalvormige deel van de JNaja. Duw vervolgens de penis door hetzelfde deel. Trek nu het hele pakket stevig aan en duw de JNaja naar het lichaam.
Zorg voor de juiste ringmaat: een ring dat een hoge mate van druk geeft, maar het mag niet de bloedsomloop afsluiten. Het moet aangenaam comfortabel voelen als de penis in slappe en in erecte toestand is.
Zo meet je de gewenste Ø van de JNaja:
1. Je penis is in erecte toestand en je staat rechtop 
2. Neem een touwtje en schuif het achter je ballen en trek het mooi strak om de basis van je penis (dicht bij je lichaam).
3. Markeer nu het touw aan beide kanten waar ze samenkomen, en waar de druk comfortabel voelt. (dus niet heel strak)
4. Meet nu de afstand tussen de 2 markeringen die u zojuist hebt gemaakt in mm en je de omtrek.
5. Deel de omtrek door 3.14 om de gewenste grootte van JNaja te berekenen

Lees meer over bekkenbodempieren: https://loveacademy.nl/liefdes...


Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Velv'Or | JNaja | cockring | zwart

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Materiaal Nylon
Merk Velv or

Ook iets voor jou?