Velv'Or | JNaja | cockring | zwart

De JNaja is een ergonomisch gevormde cockring die de natuurlijke vormen van de man volgt. Je kan hem gedurende de hele dag comfortabel dragen, waardoor je als man 'Enringed', een continue perineum massage ondergaat.

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 59,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Merk: Velv or
Materiaal: Nylon

* Vereiste velden

€ 59,95
Verlanglijst
 

Details

De JNaja is een ergonomisch gevormde cockring die de natuurlijke vormen van de man volgt. Je kan hem gedurende de hele dag comfortabel dragen, waardoor je als man 'Enringed', een continue perineum massage ondergaat. Dat is een goede stimulans om je bekkenbodem spieren te oefenen. Want ook mannen hebben deze spieren die onderhoud en aandacht behoeven.
JNaja zal je mannelijkheid en je seksualiteit op aangename wijze ondersteunen; je erectie harder en je orgasmen sterker maken.
Al deze positieve eigenschappen bezit dit exclusieve product.
Jnaja is gemaakt van nylon fiber en door het dragen zal het op specifieke plekken verkleuren, vergelijkbaar met een gedragen spijkerbroek. De ontwerper heeft hiermee een persoonlijk en betekenisvol product ontwikkeld.
Voor het bepalen van de juiste maat: de ring gaat om de niet-erectie penis en de balzak. Als je erectie groeit, gaat de ring vaster om je lul zitten en dan gaat hij er niet zo makkelijk meer vanaf.
Een minder ervaren man kan de Jnaja beter iets groter kopen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Velv'Or | JNaja | cockring | zwart

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Materiaal Nylon
Merk Velv or

Ook iets voor jou?