Kies hier de voor jouw beste Ben-Wa ballen!

Ben wa ballen

Waarom Ben-wa ballen?

Waarom zou je eigenlijk Be-wa ballen, of Geisha ballen of het Tantra ei willen gebruiken? Belangrijke motivaties zijn gezondheidsklachten of omdat je je voorneemt je seksleven te verbeteren. In alle gevallen zijn de Ben-Wa balletjes e.c. perfecte hulpjes. Wij leggen de nadruk op het belang van het bekkenbodemgebied, als het centrum van je liefdesleven. Het is voor je seksualiteit essentieel om in goed contact hiermee te zijn en er voor te zorgen dat je bekkenbodem(liefdes)spieren in goede conditie zijn. Dat begint met bewustzijn: als je ’s ochtens de balletjes in doet dan is dat een welbewuste daad met een bedoeling. Je neemt je voor om aandacht te hebben voor je vagina. Je voelt de balletjes goed zitten en je knijpt regelmatig even en ze zegt 'hi sweety I love you!' (of iets anders liefs:)). Het werkt automatisch al erotiserend om te weten dat je balletjes in hebt, want je bent tenslotte heel positief met ‘seks’ bezig en dat voelt goed!

Bekkenbodemspieren trainen

Voor vrouwen en mannen (ja, mannen hebben ook bekkenbodemspieren) klinken de bekkenbodemspieren als ‘de klok die je hoort luiden en waarvan je de klepel mist’. Het trainen van je bekkenbodemspieren is echter nodig om deze sterk te houden of weer terug in conditie te krijgen. Je spieren verslappen door de tijd. Bij vrouwen hebben deze extra te verduren als gevolg van zwangerschap. De vraag is dan ook niet óf maar 'hoé kan ik mijn bekkenbodemspieren trainen?' Het team van Mail & Female heeft de belangrijkste feiten en Tips op een rijtje gezet en we willen je helpen om de beste keus te maken. Hieronder vind je 3 knoppen die verwijzen naar informatie die voor jou relevant is.

Veel plezier bij de beste keus!!

 

    Ik weet wat ik wil                                                  Geef me tips                                                  Bekkenbodem oefenen

 Direct shoppen!                                            Geef me tips!                                        Oefenen bekkenbodem! 

Snel geleverd, en mooi verpakt!            Ik heb meer informatie nodig!                        Tips & Tools om te oefenen! 

 

 Ben wa ballen  

 

Welke situatie is op jou van toepassing?  

Hier vind je een aantal situaties die op jou van toepassing kunnen zijn. Elke situatie verwijst naar informatie over producten die het best toegesneden zijn op die informatie. Lees de situaties door, kies de beschrijving die past en bepaal de voor jou beste keus. Als je vraag hebt kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!!

  1. Mijn bekkenbodemspieren moeten duidelijk versterkt worden en ik heb nog weinig ervaring met het oefenen met Ben-wa ballen.
  2. Ik vind het vooral spannend om ermee te spelen. Het mogen wat mij betreft best wel wat zwaardere balletjes zijn en ik heb geen koordje nodig om ze eruit te halen. De originele  geisha ballen zijn voor jou wellicht een leuke optie.
  3. Ik zoek iets wat aansluit op tantra technieken en van natuurlijke materialen. Vertel me meer over de tantra eitjes.
  4. Ik wil experimenteren met iets anders dan ballen. Het moet iets zijn dat ik ook echt op een erotische manier in het liefdessspel kan inpassen. Ik laat me graag inspireren door informatie over halters.
  5.  Ik wil een eitje dat ik ook als vibrator kan gebruiken voor de clitorale stimulatie. In dit geval hebben we een geweldig Lelo product als suggestie.
  6. Ik ben man is er ook iets voor mij om mijn bekkenbodemspieren te oefenen? Heb er nooit echt bij stil gestaan maar ik ben wel benieuwd naar de mogelijkheden voor de man.
  7. Ik wil me eerst wat verder vediepen, en wil er graag meer over weten over wat jullie de beste boeken vinden.
  8. Heb je meer serieuze problemen of is je probleem dat je te verkrampt bent dan raden we de hulp van een bekkenbodemspecialist aan.

 

Bekkenbodemspier oefeningen & training

Kies de voor jou beste Ben Wa balletjes & tools