Womanizer | W500 Pro | vibrator

Het geheim van de populaire Womanizer zit 'em in de manier waarop de vibrator zijn magische kunsten vertoond...

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 189,00

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

Merk: Womanizer
Materiaal: Siliconen

 

Details

Al snel na de lancering van de Womanizer bleek deze in een behoefte van veel vrouwen te voorzien. De Womanizer werd eindeloos populair, zo gewild dat de ontwerpers al snel verbeteringen hebben kunnen doorvoeren. Het geheim zit 'em in de manier waarop de vibrator zijn magische kunsten vertoond: hij heeft een zuigmondje waarmee de clitoris zachtjes vacuüm zuigt. Door middel van een zuigende en blazende luchtdrukdruk, weet hij de clitoris genadeloos te verwennen. (Een beetje moeilijk om uit te leggen; je moet dat natuurlijk voelen) De ontwerpers van Womanizer garanderen dat hun uitvinding elke vrouw naar een hoogtepunt zal brengen. Deze manier van stimulatie is vooral geweldig voor vrouwen die zo gevoelig zijn, dat zij bijna geen aanraking kan verdragen op haar klit. De Womanizer heeft 8 verschillende vibratie-variaties, zodat er zeker een bij is die precies goed voor jou is.
Inclusief twee zuigmondjes, van verschillende grootte. Elke vrouw is anders; vrouwen met een grote clit of juist een hele kleine. Het is even zoeken om het zuigmondje goed op z'n plek te krijgen. Als je al lekker opgewonden bent zal je clit makkelijker te zijn omdat ze dan gezwollen is.
Tip: gebruik een beetje glijmiddel op je clitje, dat is lekkerder en geeft beter grip voor het zuigmondje. De Womanizer komt in een fraaie box, inclusief lader en toebehoren.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Womanizer | W500 Pro | vibrator

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Aanvullende Informatie

Materiaal Siliconen
Waterdicht Ja
Merk Womanizer

Ook iets voor jou?